Karşıyaka Atatürk Anadolu Lisesi

Vizyon: Eğitim ve öğretimi çağdaş bir anlayışla sürdürerek, vatanını seven öz güvenli, üretken ve fark yaratan nesiller yetiştiren, ülkesine eğitimde katkı sağlayan bir kurum olmak.

Misyon: “Kaliteli Eğitim Herkesin Hakkıdır.” ilkesinden yola çıkarak başarılı fakat maddi yetersizlik içerisinde olan öğrencilere eğitim imkânı sağlamak; milli ve evrensel değerleri içselleştirmiş, yenilikçi, sürekli etkin öğrenen, kendini bilgi ile doldurmak yerine bilgiyi kullanan, iç disiplini, öz güveni ve öz saygısı yüksek, lider nitelikli gençler yetiştirmek ve bunları kentimize kazandırmaktır.

Başarılar:

Isınma: klima
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: servis yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://767207.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. 789 SK. KARŞIYAKA ATATÜRK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 10 İÇ KAPI NO Z01 YÜREĞİR / ADANA

Öğretim Şekli :tüm gün

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuza 122-123 numaralı belediye otobüsü ile ulaşabilirsiniz.